تحقیق آفات گلخانه ای خیار
تحقیق آفات گلخانه ای خیار
تحقیق آفات گلخانه ای خیار |
![]() |
دسته بندی | پژوهش ها |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 10405 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
تحقیق آفات گلخانه ای خیار
مقدمه
با افزایش جمعیت ، بازار مصرف بزرگی برای محصولات کشاورزی فراهم شده است و نیاز به روش های جدیدکشت و کار که امکان تولید بالاتر و برداشت محصول خارج از فصل را داشته باشد، بیش از پیش آشکار شده است لذا به تدریج گلخانه ها این تحول عظیم را در کشاورزی دنیا به وجود آورده است.
به دلیل شرایط بهینة دمایی و رطوبتی در گلخانه ، آفات یکی از عوامل محدود کننده و کاهش دهنده میزان تولید بوده و باعث افزایش هزینه تولید و مهم تر از همه ورود سموم به زنجیره غذائی مصرف کنندگان می باشد. به هر حال ،شناسائی آفات گلخانه ای اولین و مهم ترین چیزی است که یک گلخانه دار باید از آنها مطلع باشد.در خیارگلخانه ای ، عموماً کنترل آفات چند نسلی (گاهاً با نسلهای متداخل) که مرحله یا مراحلی از دوره زندگی خود را در خاک ، درون بافت و بقایای گیاهی و... می گذرانند ، و یا به خاطر اینکه مراحل رشدی خود را در محل هایی دور از دسترس سموم از قبیل درون عمق گلها یا سطح زیرین برگها سپری می کنند ، مشکل اصلی گلخانه داران به شمار می روند.
شته ها
از مهم ترین آفات گلخانه ها هستند که تهدیدی جدی برای خیار گلخانه ای محسوب می شوند این حشرات شیره گیاه را می مکند و هنگامی که تعداد زیادی شته این عمل را انجام دهند گیاه به تدریج ضعیف شده و توانایی رشد آن هم کم می شود که این پدیده مستقیماً روی میزان محصول به دست آمده اثر می گذارد. از طرف دیگر شته با انتقال عوامل بیماری زای گیاهی و نیز ترشح ماده ای چسبناک و قندی ، محیط مناسبی برای رشد انواع قارچ ها فراهم می آورد که به گیاه آسیب وارد می کند.